Интериор JM

Елегантен интериор с комбинация бяло, черно, орех и камък.

Снимки: LZ architecture

Имахме предизвикателството да работим по интериор на апартамент в стара сграда, с условието да запазим старата баня и тоалетна. След предложение за преработване на помещенията клиентите се съгласиха, че могат да имат по-добра функционалност. След смяна на всички инсталации и бутане на малко стени се стига до сегашната визия на интериора – елегантна, чиста, с използване на комбинацията бяло, черно, орех и нюанси на сиво и синьо в кухнята и антрето, а в дневната е заложена комбинацията камък, дърво, черно и бяло – чудесно връзващи се с любимите африкански аксесоари на собствениците.

Преграждането на спалнята и дневната постигаме с разработването на голям гардероб откъм спалнята и с етажерка откъм дневната. В спалнята ефектният тапет е подсилен от скритото осветление зад мекия гръб на леглото и черните осветителни тела акцент.

В дневната залагаме на чиста мебел за ТВ секцията, с акцент гръб камък зад ТВ-то, черно стъкло и рафтове, подобни на гърба на гардероба. Използвани са съществуващите изводи за осветителни тела на тавана и фугата по ъглите за ефектно скрито осветление.

В антрето всичко е прибрано в голям чист гардероб, помислено е за мокрото помещение и акцент са голямото огледало , нишите до него за артикули и черните закачалки. Осветлението в антрето е с черни карданни системи и дискретно осветление до огледалото. Антрето, кухнята , малката тоалетна и банята са обединени с обща настилка с качествен италиански гранитогрес.

За гърба на малката тоалетна заложихме на плочи, имитиращи мрамор, осветени двустранно от скрито осветление и сложихме голямо огледало, за да се увеличи оптически пространството.

В новата голяма баня собствениците се радват на просторна душ кабина с ниша за артикули за взимане на душ, на шкаф над тоалетната и голяма мивка.

Кухнята е с чисти линии, удобни шкафове и чекмеджета с механизми за плавно затваряне. По желание на клиентите има висока фурна.

Апартаментът е тристаен, около 80кв.м. С дневна и спалня в едно помещение, кухня, детска стая (която не сме разработвали) , баня без тоалетна, малка тоалетна, мокро помещение, входно антре. Разработената от нас зона от тристайния апартамент е 62кв.м.

Благодарим за доверието на нашите клиенти!