Жилищна сграда Цар Борис

Многофамилна сграда с РЗП 7418 кв.м

Парцелът е разположен на един от най-оживените и натоварени булеварди в гр. София – бул.“Цар Борис III”. От източната му страна съществува парк-градина. Сградата е разположена в парцела така, че да оползотвори максимално хубавите посоки на света. Заобиколена е от зелени площи, има подземен паркинг с 74 паркоместа за живущите и открит паркинг с 12 места за гости и посетители. Сградата се състои от пет почти еднакви обеми, всеки от които е по 5 (4) етажа. Входовете са на северозапад. В сутерена са предвидени складове/мазета за всички апартаменти, машинни помещения за асансьорите, абонатна станция. На партерно ниво откъм улиците има магазини, фитнес, кафе-сладкарница, която ограничава вътрешния двор от шума на оживения булевард.

Апартаментите са с големина от 42 до 128 кв.м., решени са с различна планировка и има голяма вариантност на избор – различно разположение на спалните и дневните спрямо посоките на света, различен брой стаи.

Фасадата на сградата е решена максимално изчистена, открояват се отделните обеми, от които се състои цялата сграда, чрез интересни П модули, от които излизат големи и просторни тераси с гледка към парк-градината или към Витоша при различните апартаменти.